Anticelulīta masāža kā svara korekcijas terapijas daļa

Straujas cilvēka svara svārstības, badošanās (neparedzētas vai plānotas), nepareizas diētas un, visbeidzot vielmaiņas traucējumi – tas viss var veicināt celulīta veidošanos. Vienreiz parādījušās – blīvas zemādas tauku nogulsnes – var saglabāties uz visu atlikušo mūžu, pastāvīgi bojājot sievietes garastāvokli, jo sevišķi siltajā gadalaikā. Tomēr arī ar to ir iespējams tikt galā, šai nolūkā tiek izmantotas pilates, specializēti vingrojumu kompleksi un specializēti masāžas veidi.

Diemžēl anticelulīta masāža kā tāda – ir efektīva metode, taču tā ir jāveic regulāri un kopā ar citiem anticelulīta apkarošanas līdzekļiem.

Tāpēc lai, teiksim, muguras masāža un kāju masāža (vietās, kurās mēdz uzkrāties celulīts) sagādātu labus un galvenais noturīgus rezultātus, tai ir papildus jāpievieno arī citi celulīta apkarošanas līdzekļi.

Kāju masāža un muguras masāža cīņai ar celulītu un...

Vēl papildus daudz dažādi vingrojumi, speciālistu konsultācijas saistībā ar diētas ievērošanu un dzīves veidu. Vārdu sakot, noturīgus un stabilus masāžas rezultātus nodrošinās gan no dienas režīma ievērošana, emocionālais stāvoklis un jūsu izlēmība, cik bieži jūs esat gatavi apmeklēt sporta zāli vai fitnesa centru.

Jā, cīņa ar celulītu aizņem daudz laika – taču jebkura sieviete apgalvos, ka tas ir tā vērts, ka labāk iztērēt laiku tagad, nevis nonākt pie slēdziena, ka celulīts vairs negrasās pamest jūsu ķermeni.

Klasiskais papildus līdzekļu komplekts, kas lieliski papildina masāžas kursu, ietver:

  • jau minētās pilates – vingrinājumi, kuri stiprina visa ķermeņa muskuļus;

  • diētas ievērošana (tā tiek izstrādāti individuāli, tās mērķis ir normalizēt vielmaiņas procesus);

  • dienas režīma nomaiņa (ir saprotams, ka darba laika grafiks nav nomaināms, bet agrāk celties un agrāk doties pie miera – ir pilnībā izdarāms);

  • masāžas kursi, kuru mērķis nav celulīta apkarošana (kāju masāža vai muguras masāža, pat ja uz šīm ķermeņa daļām nav redzami neveselīgie tauku slāņi, nevienam nenāks par sliktu).

Bet kāpēc tieši šādi?

Jebkurš speciālists spēs apgalvot, ka anticelulīta masāža ir diezgan virspusēja. Taču vienlaicīgi tā kalpo par sava veida virzītājspēku organisma atveseļošanās procesu aktivizēšanā. Sākot ar masāžu, turpinām darbu pie muskuļu stiprināšanas un vielmaiņas procesu normalizēšanas, ievērojot diētas un veicot papildus vingrinājumus – rezultātā iegūstam noturīgus rezultātus, kas neļaus celulītam veidoties pat pēc daudziem gadiem.