Trenažieru zāle – ceļš uz jaunību un skaistumu jebkurā vecumā

Stalts, vingrs augums, skaista stāja un viegla gaita – jebkurš par to sapņo. Un pat ja ķermenim piemīt atsevišķas nepilnības, par to nav jābēdājas. Mūsdienīgi sporta kompleksi ļaus koriģēt daudzas nepilnības. Pierakstoties trenažieru zāles apmeklējumiem un pārvarot slinkumu, iespējams būtiski pārveidot ārējo izskatu. Sporta treniņi un individuālas nodarbību programmas padarīs augumu spēcīgāku un vingrāku. Vēderdejas palīdzēs apgūt plastiskas kustības un piesaistīt vīriešus ar satraucošām gurnu kustībām. Aerobikas un stiepjošu vingrojumu programmas palīdzēs ķermenim kļūt slaidam un lokanam. Akvaaerobika – nodarbības ūdenī, kas iepriecinās ar savu efektivitāti. Un pilnai laimei ir pieejami patīkami ķermeņa kopšanas veidi – pīlings, ietīšanās, masāža un solārijs.

Skaistums un veselība – to visu var sniegt trenažieru zāle!

Tie, kuri apmeklē trenažieru zāli, zina, ka pēc kārtīga treniņa uzlabojas garastāvoklis un pašsajūta, paaugstinās tonuss. Tas saistīts ar to, ka jebkura fiziska slodze paātrina vielmaiņas procesus. Asinis cirkulē straujāk, tās tiek intensīvāk apgādātas ar skābekli. Bez tam:

  • stepa-aerobika;

  • vēderdejas;

  • pilates;

  • vingrojumi uz trenažieriem,

uzlabo endorfīnu – prieka hormonu – izstrādāšanos. Un ja pēc treniņa iespējams apmeklēt masāžas seansu vai tiek apmeklēts solārijs, ķermenis ir pilnībā relaksējies. Pareizi izvēlēts sporta klubs, kurā pieejamas plašas nodarbību programmas un papildus pakalpojumu komplekss, kļūs par iemīļotu tikšanās vietu pirms vai pēc darba laika mūsdienīgiem steigas pārņemtiem pilsoņiem.

Kādēļ vajadzīgas regulāras sporta nodarbības? Atbilde uz šo jautājumu – protams, visiem!

Sēdošs darbs un kustību trūkums negatīvi ietekmē jebkura vecuma cilvēkus. Trenažieru zāle un tās apmeklēšana ir ieteicama, ja:

Jums ir liekais svars vai ievērojat diētu.

  • Nodarbības pēc speciālas programmas palīdzēs liekajiem kilogramiem ātrāk “pamest” ķermeni un vairs neatgriezties. Bez tam, jebkura diēta būs daudz efektīvāka pie fiziskām slodzēm.

Jūs esat jaunā māmiņa.

  • Formu atgūšana pēc dzemdībām iespējami īsākā laikā ir iespējama ar nodarbībām trenažieru zālē vai citām fiziskām aktivitātēm – vēderdejas, aerobika, joga, stiepšanās vingrinājumi (strečings).

Jūs atgūstaties pēc pārciestas traumas vai operācijas.

  • Ja ārsts atļauj, instruktora izvēlēti vingrinājumi palīdzēs jums atjaunot organismu reabilitācijas periodā.

Ja jūs vienkārši mīlat sevi un savu ķermeni.

  • Regulāras nodarbības sporta zālē, kā arī ķermeņa kopšanas procedūras – masāža, solārijs – palīdzēs jums iegūt brīnišķīgu izskatu un justies kā pārcilvēkam jebkurā vecumā.